Model- en Portret tekenen en schilderen

(onder voorbehoud in verband met Coronamaatregelen):

Korte Cursus portret en model tekenen en schilderen.

In deze cursus leert u een portret of model weer te geven en uw eigen stijl te ontwikkelen. Voor wie vaardigheden wil ontwikkelen in het weergeven van portret en model en daarin een eigen stijl wil ontwikkelen.
Aan de hand van een model dat kort of lang een bepaalde houding heeft, ga je tekenen en schilderen. Daarbij leer je meer over diverse schilderkunstige aspecten als schaduwwerking en kleurgebruik. Naast studies maak je ook meer uitgewerkt schilderijen. Door de individuele begeleiding is de cursus geschikt voor iedereen die op een inspirerende en afwisselende manier naar model wil werken.
voorjaar 2021

Hier leest u de uitgebreide informatie: cursusfolder portret model april 2021

Tijd: maandagavond 19.30 – 22.00 uur
10 lessen. Start 12 april 2020; prijs € 180,- + € 50 modelkosten.
Locatie: cursus portret en model tekenen: Rozet, lokaal 316; Kortestraat 16, Arnhem.

Najaar 2021 (onder voorbehoud in verband met Coronamaatregelen)

Jaarcursus portret en model tekenen en schilderen. Voor wie vaardigheden wil ontwikkelen in het weergeven van portret en model en daarin een eigen stijl wil ontwikkelen. Aan de hand van een model dat kort of lang een bepaalde houding heeft, ga je tekenen en schilderen. Daarbij leer je meer over diverse schilderkunstige aspecten als schaduwwerking en kleurgebruik. Naast studies maak je ook meer uitgewerkt schilderijen. Door de individuele begeleiding is de cursus geschikt voor iedereen die op een inspirerende en afwisselende manier naar model wil werken. Hier leest u de uitgebreide informatie: cursusfolder portret model april 2021
Tijd: maandagavond 19.30 – 22.00 uur
26 lessen. Start 6 september 2021; prijs € 465,- + € 125 modelkosten.
Locatie: cursus portret en model tekenen: Rozet, lokaal 316; Kortestraat 16, Arnhem.

Cursus tekenen en schilderen met de meesters.
In deze cursus teken en schildert u onderwerpen uit uw eigen omgeving zoals portret, landschap en stilleven. U wordt hierbij geïnspireerd door wat u ziet en het werk van schilders als Van Gogh, Picasso en David Hockney. Niet zomaar kunstenaars maar beroemde meesters die zelf intensief keken naar het werk van anderen, zowel oude als eigentijdse kunst. Niet om na te apen maar om er goed naar te kijken en er een eigen draai aan te geven.
Hier leest u de uitgebreide informatie: cursusfolder tekenen en schilderen met de meesters september 2021
Tijd:donderdagmiddag van 14.00 -16.30 uur
26 lessen. Start donderdag 16 september; prijs: € 350,- Locatie cursus Tekenen en schilderen met de meesters: nog niet bekend

Locatie: Rozet

Inschrijven

Heb je nog een vraag over de cursus? Stuur een mail naar Arjan.

Terug naar Tekenen en Schilderen
Lees meer over Arjan Moscoviter

Website Arjan Moscoviter: www.arjanmoscoviter.nl