Lokaal9 Schildercursus en expositiegroep

Bij Lokaal9 ga je onderzoeken, experimenteren en worstelen met tekenmaterialen, verf, vorm en inhoud. Je bekwaamt je verder in het werken met olie- en acrylverf. We werken ook naar de waarneming, naar model in het atelier of buiten. De docent zal je hierin begeleiden. Deelnemers komen tot een persoonlijke uitwerking van ideeën en gevoelens en staan open om hun grenzen te verleggen in de verbeelding daarvan. Moderne kunstenaars zijn een belangrijke inspiratiebron.
Lokaal9 is een vrijplaats en een broedplaats. Op iedere dinsdagavond van september tot en met juni wordt er getekend, geschilderd, geleerd en onderzocht, projecten bedacht en feedback gegeven in het atelier.
Lokaal9 is een lokaal initiatief: verbinding en inspiratie zoeken we op plekken en bij mensen in Arnhem. Jaarlijks stellen we schilderijen en tekeningen uit de cursus tentoon in Arnhem: in een café, winkel, tuin, Rozet of op een plek in de openbare ruimte.

40 bijeenkomsten (kennismaken met docent en groep kan op afspraak)

Cursusvoorwaarden vind je op mijn website.

Dinsdagavond: 19.30 – 22.00 uur
Start: 27 augustus  2024 (loopt door t/m juni 2025)
Prijs: € 550 of strippenkaart 10 bijeenkomsten € 185  (Gelrepas geldig en 20 % korting)

Locatie: De Transformatie Van Oldenbarneveldtstraat 90 Arnhem

Inschrijven o.v.v. telefoonnummer of heb je nog een vraag over de cursus? Stuur een mail of bel of app naar Jan. ja.meijering@proton.nl  0640130840

Terug naar Tekenen en Schilderen
Lees meer over Jan Meijering

Website Jan Meijering: www.janmeijering.nl

Lokaal9
Jan Meijering
Lokaal9
Jan Meijering